nettbutikkguide.info
FirmaGuide.no
Artikler
Kontakt oss
Om oss
Copyright © 2017 - 2023 nettbutikkguide.info - Sidekart
Nettbutikk artikkel
Handle til rabatterte priser med kredittkort
Før i tiden var et kredittkort noe som var forbeholdt "fiffen" og de som hadde god nok råd til å handle med bankens penger, mens det nå har blitt allemannseie samtidig som det innehar massevis av nye funksjoner.

Blant annet så kan man få tilbake penger når man handler med det, samtidig som mange kredittkort gir deg rabatter og fordeler når du handler både på nettet og i fysiske butikker.

Enkelte kredittkort test har såpass omfattende rabattprogrammer at man kan spare penger i flere hundre nettbutikker, eller få avslag i prisen på alt fra leiebil til hotell.

Hvis man setter seg inn i fordelene til det kredittkortet man har og bruker det aktivt, så kan det være mulig å spare ganske mange hundrelapper i løpet av ett år.

Hvis man virkelig vil spare penger, så velger man et kredittkort med cashback. Som ordet antyder så er dette kredittkort som gir deg penger tilbake på hver handel.

Her kan man få alt fra 1 til 5 prosent, avhengig av bransje og type handel. Uansett så er det mulig å spare mye penger, og det er vel noe de aller fleste nordmenn vil være interesserte i å gjøre.

Kredittkort nettbutikker