nettbutikkguide.info
FirmaGuide.no
Artikler
Kontakt oss
Om oss
Copyright © 2017 - 2023 nettbutikkguide.info - Sidekart
Nettbutikk artikkel
Hvordan forvandle hjemmet uten å pusse opp?

Det er både dyrt og slitsomt å pusse opp, og derfor er det flere og flere av oss, som gjerne vil finne måter man kan forvandle hjemmet på helt uten å pusse opp fra bunnen av. Hva kan man egentlig gjøre selv og hvor lett er det? Det skal vi sel litt nærmere på her.

Finn ditt personlige særpreg
Det er utrolig viktig med personlig særpreg når det kommer til innredning, og det er noe som man skal finne hvis man vil ha noe som skiller seg litt ut. Nå er det jo sånn at vi har vært veldig preget av minimalisme og hvite, kliniske vegger og nyanser av grå i mange år, men den tiden er faktisk forbi. Nå kan du i prinsippet leke deg som du vil, hvilket burde være befriende, men mange synes det er skummelt.

For hva skal man egentlig gjøre når det ikke er noen regler å forholde seg til? Betyder det samtidig at det ikke er noe riktig og galt? Det er jo som alltid et spørsmål om smak, men horisonten for hva som er riktig og galt innenfor innredning akkurat nå, er blitt utvidet betraktelig. Dermed kan du faktisk ta utgangspunkt i deg selv når du skal innrede, fremfor å skulle tenke på hva alle andre synes er fint, og hva som er 'riktig' akkurat nå.

Det betyr dog ikke at vi er helt fritatt fra trender og motebildet når det kommer til innredning. Nei, vi er like fullt opptatt av hva andre gjør, men forskjellen er at det er åpent for at vi gjør det med en dose av oss selv.

Det kan for eksempel være gjennom fargevalg eller valg av teksturer, selv om vi lar oss inspirere av andre. Det betyr at du skal finne frem til ditt personlige særpreg. Hva liker du? Hva vil du fortelle om deg selv gjennom måten du bor på?

Bruk tapet og fototapet med overraskende effekt

En måte å fortelle en tydelig historie og skape en helt spesiell og riktig stemning, uten å pusse opp, er ved å bruke tapet og fototapet. Det har nemlig en overraskende effekt. Du trenger i prinsippet å gjøre veldig lite, men forskjellen i rommet blir utrolig stor, ja faktisk helt forvandlet. Dermed kan du forvandle med bare et enkelt grep, og så heller forholde deg til smådetaljer i forbindelse med interiøret ellers.

https://www.nicetapet.dk finner du alt du trenger av tapet og fototapet for å komme godt i gang. Der finner du et stort utvalg, så du lett kan finne frem til et uttrykk som sier noe om hvem du er som person.

Tapet og fototapet kan brukes i alle rom, og gir både farge og tekstur. Kanskje skal barnerommet bli tenåringsrom med en kul fototapet? Så er det bare å gå i gang allerede i dag. Det skal nemlig ikke så mye til som det du kanskje tror for å forvandle et rom, så lenge man tar de riktige grepene. Men fototapet og tapet blir det så lett som en lek med forvandling uten å måtte pusse opp fra bunnen.

Hvordan forvandle hjemmet uten å pusse opp?